logo2MA185

Humor

kern

Naar aanleiding van de mededeling dat er op Vliegbasis Volkel kernwapens opgeslagen liggen, verscheen in Vrij Nederland een mooie analyse van de status van staatsgeheimen.
Ooit publiceerde de Belgische cartoonist Kamagurka een album "Het boeiende leven der sukkels". Waarom moet ik nu weer aan deze titel denken....?
tamponboek

Tegen creativiteit is geen (fiscale) wetgeving opgewassen. Om een of andere bizarre reden beschouwt de Duitse fiscus tampons als een luxe-goed, met bijbehorend btw-tarief. Maar boeken hebben een lager tarief....

hond

Sam en Moos lopen over de Keizersgracht. Plots tikt Sam zijn vriend aan: “Moet je daar eens kijken: d’r loopt een hondje over het water!”. Moos kijkt en inderdaad, een eindje verder loopt een man met een hondje aan een leiband en dat hondje loopt over het water. “Dat hondje moet ik hebben!” roept Sam en hij loopt naar de man toe.

why worry

Gaur Gopal Prabhu, volgens sommigen een filosoof, volgens anderen een lifestylecoach (wellicht de 21ste eeuwse benaming voor een filosoof), gebruikt een prachtige combinatie van wijsheid en humor.

Core Essence

De ziel, het DNA van de organisatie, datgene wat overblijft als de core business verdwenen is, heet de core essence (zie 8erlijk Management).

Alles wat daar niet toe behoort, is niet authentiek, en het is menselijk onmogelijk om langdurig iets vol te houden wat je niet bent.

Dit filmpje laat op een grappige manier zien waarom niet.

NIEUW!

Kies uit onze selectie
online 
OPLEIDINGEN 

Ga naar het overzicht


GRATIS AANMELDEN

De 2MinuteAcademy Andersbrief
bevat een andere kijk op klantwaarde,
ondernemen, innoveren, leiderschap, 
dwarsdenken + veel humor. Elke week
een ander van deze thema's en u kunt
zich apart abonneren op elk ervan.
Lees er hier meer over.

Nog geen GRATIS abonnement?

Klik HIER om u aan te melden!

RSS-feed