feedback

Wij denken wel dwars, maar onze gevoelens zijn rechtgeaard :-).

Daarom zijn we ook blij wanneer we af en toe van onze leden horen. Hieronder een greep uit hun commentaren.
Wil u er ook eentje aan toevoegen? Stuur het ons via de contactpagina!


Iedere keer dat er een aflevering verschijnt, is dat weer een hoogtepunt in mijn mailbox. Ik probeer tijd vrij te maken, om zoveel mogelijk onderdelen te lezen. Altijd een goede afwisseling van onderwerpen, van serieuze en luchtige zaken, en neemt er steeds weer dingen van mee.
Mijn enige, kleine, puntje van kritiek, is de naam. Inderdaad, het scannen van de onderwerpen doe je in 2 minuten, en als de inhoud nu niet boeiend, ronduit saai of vervelend zou zijn, dan bleef het daarbij. Echter, het geheel is zo interessant van inhoud, en ook verlokkend gepresenteerd, dat de tijd die je er aan kwijt bent (steeds doorbladerend) soms eerder naar de twee uur dan naar de twee minuten gaat.
Wim van der Laan
Benua Apotheek


Dankjewel voor deze heerlijk dwarskijkende nieuwsbrief! Het is goed om te worden herinnerd aan valkuilen die je alweer even was vergeten. 
Jerry Lenaerts
BCT Software

Alles wat Guido doet is goed! Hadden we maar de helft van zijn humor, dan hoefden we niet de twee hele minuten eraan te besteden.
Rob van Zalingen
Informal investor

Een super initiatief, leuke en interessante onderwerpen. Ik stuur jouw mail al door naar andere mensen.
Leo Veen
Carel Lurvink bv

De 2 MinuteAcademy slaagt er keer op keer in je even uit je werk te halen, je op te frissen en je er net even anders weer mee verder te laten gaan.
Boy van de Wiel
MWP advies B.V.

Mijn hartelijke dank weer voor uw maandelijkse “wakker-schudders”! Altijd weer leuk en leerzaam om te lezen; tevens zeer bevorderlijk voor mijn relativeringsvermogen…
Marco Winder
Stam Transport Schermerhorn vof - TCE Transport BV

Ik geniet, Guido, van je compacte, waardevolle teksten. Je maakt je belofte waar: je komt met inderdaad een andere kijk op zaken! Typisch Guido Thys.
David Bloch
Perfect Presentation

Grote complimenten voor deze inspirerende tips. En knap hoe je deze verzameling steeds weer samenstelt. Hou dit zo lang mogelijk vol.
Teus Slagboom
Slagboom Consultancy

Ik lees met veel plezier de 2MinuteAcademy. Het is inspirerend en reflecterend, prettige stof tot nadenken.
Mariet Heijnen
Shell

Dank voor de gegeven hersenkietelaars. Ik geniet persoonlijk altijd van deze e-mailtjes en in de bancaire wereld van keiharde, koele financiële analyses is het juist belangrijk ook af en toe “anders” te kunnen denken.
Maurice Niesten
ING Commercial Finance

Nieuwsbrief vol leuke en vaak verrassende en grappige items. Inspiratie op veel gebieden, niet alleen Guido’s welbekende omdenken.
Rutger Westenburg
Westenburg Assurantiën

Dank voor deze mails. Bloody interesting!
Bastien Renirie
Apotheek Maasduinen

 

Hou je van interactie? Wij wel! Geef hieronder je reactie:

Kruis dit vakje aan als je op de hoogte wilt blijven van andere reacties op dit bericht

Graag nog even het onderstaande aankruisen. We houden hier namelijk echt niet van robots die ons blauwe pilletjes en Nigeriaanse fortuinen proberen te verkopen!