faq

Frequently Asked Questions (Invented by Us)

De FAQ-rubriek is een meestal klungelige poging van een webmaster om goed te maken wat er op de website verkeerd of niet geprogrammeerd is. Bij een goed functionerende website zijn er namelijk geen vragen. 
Ondertussen horen faq echter bij de verwachte onderdelen van elke website en kunnen wij dus niet achterblijven.

Hieronder treft u aan wat we met de beste wil van de wereld zelf konden verzinnen. Hebt u zelf nog échte vragen dan horen we die graag via de contactpagina.

Waarom heet deze site 2MinuteAcademy?
Iedereen heeft het druk en wil toch op de hoogte blijven van interessante en relevante ontwikkelingen die het bedrijf of de organisatie verder kunnen helpen.
2MinuteAcademy is een “curator” van de beste artikelen, boeken, blogs en andere informatie die in 2 minuten per dag gezien, gelezen en overdacht kunnen worden.
Van academische studies tot praktijkcases en bovenhetmaaiveldwijsheid: een dagelijkse dosis leesvoer in 2 minuten.

Is de informatie van 2MinuteAcademy betrouwbaar?
We halen onze informatie van volgens ons betrouwbare bronnen. De inhoud komt volgens ons logisch of betrouwbaar over maar de eindverantwoordelijkheid ligt uiteraard bij de oorspronkelijke auteurs. Don't shoot the pianist, please!

Kan ik de inhoud van de nieuwsbrief en/of de site ook personaliseren zodat ik minder artikelen te zien krijg?
Wat u nu ziet, is versie 1.0.  
Er wordt hard gewerkt aan de volgende versies en daarin wordt het stap voor stap mogelijk om het aanbod te individualiseren. We houden u op de hoogte van de vorderingen!

Wat als ik zelf materiaal wil aanleveren?
Graag!
Dit kan het beste per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vervolgens wordt uw bijdrage, zoals alle inhoud, streng beoordeeld op onze uitgangspunten en door Guido Thys van commentaar voorzien.

Waarom is er geen 2MinuteAcademy-app?
Omdat die nog in ontwikkeling is. U bent bij de eersten die van de lancering zullen horen!

Waarom is er geen rubriek over financieel management? Of over ontslagrecht?
De 2MinuteAcademy focust zich op algemene thema's die iedereen in bedrijven en organisaties aangaan. Vakspecifieke informatie hoort daar niet bij.
Bij het bepalen van onze thema's laten we ons vooral leiden door de Zeitgeist en, daarvan afgeleid, het aanbod in de bronnen die we raadplegen.