Snel inschrijven?

Dit is niet meer mogelijk. U kunt zich wel inschrijven voor de nieuwsbrief van The 2-MinuteAcademy.

 

De recentste Andersbrieven inkijken? 
Dat kunt u op de overzichtspagina.

 

Korte intro
Onconventionele manieren om te kijken naar klantwaarde, dwarsdenken, innovatie, ondernemerschap en leiderschap; dat is wat u te wachten staat bij de 2MinuteAcademy.
Uit een wereldwijde, brede stroom boeken, tijdschriften, blogs en andere publicaties filteren we alles wat een frisse blik mogelijk maakt. Tweemaal per week sturen we u de Andersbrief (om anders te denken en anders te doen), boordevol met seintjes over de "oogst" van de voorbije periode. Afwisselend gewijd aan één van de vijf onderwerpen.
Op de website kunt u de volledige items -en nog veel meer aanverwante artikelen- lezen. Onze bibliotheek groeit elke dag een klein stukje.
Alles bij elkaar is niet meer dan twee minuten nodig om elk stukje te lezen en te beoordelen op bruikbaarheid: inspiratie, een frisse gedachtekronkel, een aanzet tot verbeelding en vooral: tot actie! Lees meer.


Video
Als u graag wilt weten waar de 2MinuteAcademy voor staat, dan vertel ik u dat graag uitvoerig in deze video-intro (1.44 min). 

 

Rondkijken
Eerst even rondkijken op de site? Dan kan via de homepage. Wilt u de voorbije Andersbrieven inkijken? Hier staat het overzicht.

 

FAQ
Nog meer weten? Dan kunt u terecht bij onze zelfverzonnen faq's, ons team, etc.

 

 logo300

Schrijf nu gratis in!
Dit is niet meer mogelijk. U kunt zich wel inschrijven voor de nieuwsbrief van The 2-MinuteAcademy..

 

 Veel denk- en doeplezier!

handtekening guido thys klein

 

Guido Thys

Ik wil periodiek dwarsgedachte ideeën ontvangen over:

Elke week verschijnt er 1 Andersbrief over 1 van de volgende categorieën (voorbeeld: wanneer u 1 categorie aanvinkt, ontvangt u om de 5 weken een Andersbrief)

captcha 

Voer de beveiligingscode in zoals in het plaatje getoond